Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Elektronikus számla

Miért érdemes Invitel számláit Díjneten keresztül fizetnie?

Számlájának végösszegéből internet szolgáltatást tartalmazó díjcsomagja (2016. május 2. után kötött új vagy csomagváltó díjcsomag) esetén bruttó 300 Ft, egyéb esetben bruttó 100 Ft havidíj-kedvezményt biztosítunk.

2016. május 2. előtt kötött új vagy csomagváltó díjcsomagok esetén számlájának végösszegéből bruttó 100 Ft havidíj kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény kizárólag lakossági ügyfelekre vonatkozik).

Időt takarít meg: Nincs több postai sorban állás, a számlaadatok gyorsan, a nap 24 órájában elérhetőek és befizethetőek online.
Egy helyen kezelheti: Nincs több elkeveredett vagy elszakadt csekk: az elektronikus számlákat egy helyen kezelheti és tárolhatja.
Bárhonnan, kényelmesen: Az interneten keresztül bármikor megtekintheti, kifizetheti, rendszerezheti számláit.
Biztonságos fizetés: A Díjneten keresztül biztonságosan fizetheti számláit, személyes adatai is bankszintű védelmet élveznek.
Óvja környezetét: Teljes mértékben kiváltja a papír alapú számlát, nincs szükség többé papírra, így környezetét is kíméli.
Többféle fizetési mód: Választhatja a bankkártyás vagy közvetlen internetbanki fizetést, egyedi banki átutalást, csoportos beszedési megbízást.

Hogyan lehet elektronikus számlára váltani?

Invitel számláit sorban állás nélkül, időt megtakarítva, biztonságosan is rendezheti. Regisztráljon a Díjnet oldalán és élvezze az e-számla nyújtotta előnyöket! A regisztráció csupán néhány percet vesz igénybe, mutatjuk a lépéseket:

Regisztráció elindítása
1. Regisztráció elindítása
Hozza létre felhasználói fiókját a www.dijnet.hu nyitóoldalán található „Ingyenes regisztráció” hivatkozásra kattintva.
Ügyfél adatok megadása és ellenőrzése
2. Ügyfél adatok megadása és ellenőrzése
A következő oldalon adja meg a regisztrációhoz szükséges adatait az Általános Szerződési Feltételek és az Adatvédelmi tájékoztató elfogadása mellett. A „Tovább” gombra kattintva ellenőrizze a megadott adatait, és amennyiben helyesen szerepelnek, nyomjon a „Megerősítem” gombra.
Regisztráció aktiválása
3. Regisztráció aktiválása
A megerősítést követően a megadott e-mail címére egy aktivációs link érkezik. Lépjen be postafiókjába, majd a regisztráció befejezéséhez kattintson a levélben található „Aktiválom a regisztrációmat” hivatkozásra. A sikeres regisztrációról egy visszaigazoló e-mailt fog kapni.
Invitel hozzáadása a számlakibocsátókhoz
4. Invitel hozzáadása a számlakibocsátókhoz
Ahhoz, hogy a későbbiekben keletkező számláit elektronikus úton kapja tőlünk, regisztrálja az Invitelt mint számlakibocsátót a díjnet rendszerébe. Ehhez a Díjnet oldalára belépve kattintson a „Számlakibocsátók” menüpontra és a szolgáltatók közül válassza ki az Invitelt.
Adatok kitöltése és ellenőrzése
5. Adatok kitöltése és ellenőrzése
A számlakibocsátói regisztrációhoz töltse ki az oldalon megjelenő mezőket, fogadja el a nyilatkozatokat, majd nyomjon a „Tovább” gombra. Az itt kért adatok megadásához szüksége lesz egy 6 hónapnál nem régebbi Inviteles számlára. Bizonyosodjon meg a beírt adatok pontosságáról, és kattintson a „Megerősítem” gombra.
Számlakibocsátói regisztráció elfogadása
6. Számlakibocsátói regisztráció elfogadása
A megerősítés elküldését követően a regisztráció befejezéséről és elfogadásáról egy tájékoztató e-mail érkezik postafiókjába „Sikeres számlakibocsátói regisztráció” tárggyal.
A későbbiekben kiállított számláit ezután nem papír alapon, hanem e-számla formájában küldjük Önnek, melynek befizetését bármikor gyorsan, kényelmesen és biztonságosan intézheti.

Regisztrálok

A részletes regisztrációs segédletet ezen a linken érheti el: Regisztráció menete

Számlafizetés

  • Regisztrációt követően számláit a Díjnet oldalon (dijnet.hu) érheti el
  • Ha Önnek számlája érkezik, arról e-mailben értesítjük.
  • Javasoljuk, hogy válassza a csoportos beszedési megbízást, így a fizetés automatikusan történik!

Kisvállalati szolgáltatásokat vesz igénybe az Inviteltől?
Tájékozódjon a kisvállalati ügyfeleknek szóló e-számla információkról itt.

 

Várakozás a rendszerre

Kérem, várjon!